Jdi na obsah Jdi na menu
 


Odjezd na tábor

Sraz je v sobotu 20. července v 11.30 na stejném místě jako loni; v Praze 4, na rohu ulic Budějovická a Vyskočilova, před restaurací Kolkovna. Prosím nezapomeňte všechny dokumenty – lékařské potvrzení, souhlas s poskytováním údajů zdravotníkovi, bezinfekčnost, dále kartičku zdravotní pojišťovny nebo její kopii, pokud není součástí výše zmíněných dokumentů. Všechny potřebné formuláře jsou v rubrice „Důležité dokumenty“, jinak jsme je též rozesílali mailem.

Dále prosíme, zkontrolujte dětem před odjezdem vši.

Návrat by měl být na stejné místo v sobotu 3. srpna kolem 18. hodiny.

Ke hře – poslali jsme mailem pozvánku na svatbu. Prosíme, vytiskněte ji a dejte dětem s sebou, budou ji potřebovat v první den tábora (pokud byste zapomněli, nic se neděje, budeme mít náhradní). Dále, jelikož hrajeme na mafii, by děti měli mít s sebou malou zbraň typu Nerf střílející plastové projektily. Něco bezpečného, spíše levného.

Připomínáme, že na cestu by dítě s sebou mělo mít batůžek se svačinou, pitím a nepromokavou bundou nebo pláštěnkou. Cca 1 km po lesní cestě je nutné ujít na základnu pěšky a v tu chvíli ještě nikdo nemá přístup k velkým zavazadlům.

Máte-li dotazy, neváhejte nás kontaktovat.